Celebrities / Greek Celebrities / Instagram Girls / Leaked

Το αγχολυτικό ερωτικό βοήθημα που βάζει φρένο στην ακράτεια – Ώρα να συνταγογραφηθεί

Το αγχολυτικό ερωτικό βοήθημα που βάζει φρένο στην ακράτεια – Ώρα να συνταγογραφηθεί

Έφτασε η στιγμή να συνταγογραφηθούν τα ερωτικά βοηθήματα που βελτιώνουν την υγεία της γυναίκας, καταλήγουν ερευνητές, σημειώνοντας τα οφέλη από τη χρήση των δονητών στην ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους, την αντιμετώπιση της ακράτειας, την αγχόλυση και την ερωτική απόλαυση

Οι δονητές δεν είναι απλώς ερωτικά παιχνίδια αλλά σημαντικά βοηθήματα για τη διασφάλιση της καλής γυναικείας υγείας. Σε αυτό κατέληξαν ερευνητές από το Ιατρικό Κέντρο Cedar-Sinai με επικεφαλής τη Δρ Alexandra Dubinskaya. Η μετα-ανάλυση των ερευνητών αποκάλυψε τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η γυναίκα από τη χρήση του βοηθήματος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα στοιχεία «επιβάλλουν» την έναρξη συνταγογράφησής του στο πλαίσιο θεραπειών.

Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν στο Journal of Urology και αναμένεται να παρουσιαστούν στο φετινό επιστημονικό συνέδριο της Αμερικανικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Για τις ανάγκες της μεταμελέτης, η ερευνητική ομάδα ανέτρεξε σε μια βάση δεδομένων με 558 επιστημονικές δημοσιεύσεις για τα συνολικά οφέλη για την υγεία από τη χρήση δονητών, καταληγοντας σε 21 μελέτες που ανασκόπησε και συμπέρανε ότι τα εν λόγω ερωτικά βοηθήματα βελτιώνουν την υγεία του πυελικού εδάφους και μειώνουν τον πόνο στο αιδοίο. Επιπλέον, θετική αποτυπώθηκε η χρήση τους και στις γυναίκες με ακράτεια ούρων, χάρη στην παράλληλη ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους.

Τα στοιχεία των μελετών συνέδεσαν τη χρήση δονητή με καλύτερη σεξουαλική υγεία και απόλαυση. Ιδίως για την περίπτωση του αυνανισμού, οι ερευνητές σημείωσαν πως μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται η γυναίκα για να φτάσει σε οργασμό, επιτρέποντάς της έτσι να επιτύχει πολλαπλούς. Κάποιες παλαιότερες μελέτες μάλιστα αποδίδουν στους δονητές και αγχολυτικές ιδιότητες, καταλήγοντας πως η προσθήκη τους στη διαδικασία της αυτοϊκανοποίησης μπορεί να έχει μόνο θετικά αποτελέσματα.

Τέλος, προηγούμενες μελέτες έχουν υποδείξει ότι ο συχνός αυνανισμός στις γυναίκες μπορεί να εξασφαλίσει οφέλη για τη σωματική και ψυχική υγεία τους. Τώρα, καταλήγουν οι ερευνητές της πρόσφατης μελέτης, επισημαίνεται ο πολλαπλασιασμός της θετικής τους επίδρασης με τη χρήση δονητών.

www.ygeiamou.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>