Celebrities / Greek Celebrities / Instagram Girls / Leaked / Καθημερινα Κοριτσια

Που πήγε ο οργασμός μου; 5 πράγματα που κάνει λάθος και δεν σε… αποτελειώνει

Που πήγε ο οργασμός μου; 5 πράγματα που κάνει λάθος και δεν σε… αποτελειώνει

Ψάξε, ψάξε δεν θα τον βρει ποτέ έτσι!

Ο φάκελος “γυναικείος οργασμός” δεν τελειώνει ποτέ… Μερικές φορές σαν και εσένα δηλαδή. Δες τί κάνει λάθος ο ερωτικός σου παρτενέρ και δεν φτάνεις στην κορύφωση.

Νομίζει ότι ο οργασμός σου είναι προαιρετικός
Για τους άντρες o οργασμός έρχεται εύκολα ή για να μην είμαστε απόλυτα άδικοι πιο εύκολα από σένα. Είναι σχεδόν μαγικό και αξιοπρόσεκτο πόσο απλά οδηγούνται στην έκρηξη. Με αυτό λοιπόν το δεδομένο τα αγόρια θεωρούν τον οργασμό σίγουρο. Έτσι λοιπόν οι άντρες μεγαλώνουν με την πεποίθηση πως αν εκείνοι δεν φτάσουν στην κορύφωση, η κόλαση θα παγώσει ενώ αν εσύ δεν “έρθεις” είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αυτό είναι λάθος αντίληψη που πρέπει να πασχίσεις για να την ανατρέψεις. Ο οργασμός σου δεν είναι δεδομένος και για να σε φτάσει στην κορύφωση πρέπει να δουλέψει. Μην το περιμένεις, όμως, από άντρες που σε βλέπουν για μια βραδιά. Για αυτό και καλύτερα απόφυγέ τους.

Τον παίρνει ο ύπνος
Είστε έξω όλο το βράδυ. Εσύ είσαι πανέμορφη και περνάτε τέλεια. Και οι δύο σκέφτεστε την στιγμή που θα φτάσετε σπίτι και θα πέσετε στην αγκαλιά του άλλου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μέθυσε. Δεν είναι και το χειρότερο πράγμα του κόσμου, αλλά οι αντοχές του να ασχοληθεί με σένα είναι περιορισμένες και δεν θα μπορέσει να σε φέρει σε οργασμό. Και να έχει την καλή διάθεση όπως ξέρεις το αλκοόλ επηρεάζει τον προσανατολισμό (ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις) και σε κάνει να νυστάζεις! Κατά πάσα πιθανότητα μόλις τελειώσει εκείνος θα αφεθεί στον Μορφέα χωρίς τύψεις.

Δεν το “ψάχνει” το θέμα
Αν αναφερθούμε στις γυναίκες που δεν βιώσαν ποτέ οργασμό σε ερωτική συνεύρεση είναι γιατί ο σύντροφός τους πίστεψε πως ο οργασμός επιτυγχάνεται με μια απλή διείσδυση. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται με εξωτερική διέγερση και όχι με τη διείσδυση. Μάλλον πρέπει να του το εξηγήσεις. Σε αυτή τη ζωή αν δεν ζητήσεις δεν θα λάβεις. Ναι, ακόμα και στο κρεβάτι.

Δεν μπορεί να κρατηθεί
“Συγνώμη έχεις κάποια δουλειά μετά; Έχεις κάποια ομιλία να δώσεις; Έπιασε φωτιά το σπίτι σου; Όχι; Τότε ΗΡΕΜΗΣΕ”. Είναι πολύ βασικό για το γυναικείο σώμα να έχει χρόνο για να φτάσει στον οργασμό. Ο σύντροφος σου πρέπει να δει την κορύφωησή σου σαν κινητό στόχο. Να συγκεντρωθεί, να τον εξετάσει, να πάρει μερικές ανάσες και μετά να πυροβολήσει. Αν επιμένει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς σημαίνει ότι δεν σου δίνει προσοχή. Αποχαιρέτα τον!

Είναι εκείνος ο τύπος που…
Δείξε μας τον άντρα εκείνο που νομίζει ότι μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να τελειώσει και μόνο με το βλέμμα του να σου πω πόσο απογοήτευση θα είναι στο κρεβάτι. Αυτοί οι τύποι έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση από ταλέντο! Κάνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει παρόλο που αποτυγχάνει κάθε φορά. Δεν φταίει μόνο αυτός όμως. Φταίνε και οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό και δεν του λένε ποτέ ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο για να τελειώσουν.

www.queen.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>