Celebrities / Greek Celebrities / Instagram Girls / Leaked / Naked / Videos / Καθημερινα Κοριτσια

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για σεξ – 4 πράγματα που κερδίζουν όσοι την επιλέξουν

Για αρκετούς η καλύτερη ώρα για σεξ να είναι το δειλινό, με χαμηλωμένα φώτα και πιο ειδυλλιακό σκηνικό Θα εκπλαγείτε ωστόσο μόλις μάθετε τα οφέλη του πρωινού σεξ στη διάθεση και την υγεία

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για σεξ – 4 πράγματα που κερδίζουν όσοι την επιλέξουν

Το πρωινό σεξ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του με ενέργεια και ζωντάνια. Ναι, έχει αποδειχθεί πως η πρωινή ερωτική συνεύρεση βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει την ενέργεια και βοηθάει να ανταπεξέλθουμε στη δουλειά με μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Τα οφέλη της σεξουαλικής δραστηριότητας πριν τον πρωινό καφέ είναι πολλά για τη σχέση, αλλά και για την εύρυθμη καθημερινότητα – παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από αυτά.

Ανακουφίζει από το στρες

Ο λόγος είναι απλός! Απολαυστικές ενέργειες όπως το σεξ τείνουν να μειώνουν τα επίπεδα του στρες, κάνοντας μας χαρούμενους και παραγωγικούς για όλη την ημέρα.

Carpe diem

Με την πρωινή σεξουαλική επαφή, τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης βρίσκονται στην κορύφωσή τους, οπότε όσο υψηλότερα τα επίπεδα αυτών των ορμονών τόση περισσότερη ενέργεια χαρίζουν.

Γυμναστική

Το πρωινό σεξ συχνά θεωρείται για πολλούς άσκηση. Μπορεί να μην είναι το ίδιο με το γυμναστήριο, αλλά οι ερευνητές τόνισαν πως κατά τη διάρκειά του ο οργανισμός καίει… έστω και 5 θερμίδες/ λεπτό!

Τόνωση του ανοσοποιητικού και διάθεσης

Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στο σώμα μας παίζουν τεράστιο ρόλο στην ενίσχυση της διάθεσης το πρωί. Επιπλέον, έχει φανεί ότι η ερωτική πράξη μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιώντας την άμυνα του οργανισμού ενάντια στα βακτήρια και τους ιούς.

Ελιξήριο νεότητας

Και ποιος δεν θα ήθελε με έναν μαγικό τρόπο να φαίνεται νεότερος; Και όμως! Το πρωινό σεξ είναι σίγουρα η απάντηση στο γήρας αφού απελευθερώνει ωκυτοκινη, β – ενδορφίνες και άλλες ορμόνες. Σύμφωνα με ερευνητές τα ζευγάρια που κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα δείχνουν πολύ πιο νέα από εκείνους που έχουν λιγότερο επαφές λιγότερο συχνά.
Ο χρόνος και η κούραση
Πολλοί μπορεί να αποφεύγουν το πρωινό σεξ λόγω του ύπνου ή της κούρασης, αλλά ένα ξυπνητήρι νωρίτερα και κάποιες λιγότερο κουραστικές στάσεις στο σεξ μπορούν να αλλάξουν πολλά!

www.ygeiamou.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>