Celebrities / Greek Celebrities / Naked

ΠΟΣΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΥΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ (ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ)

ΠΟΣΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΥΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ (ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ)

Δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση και τα μέσα ενημέρωσης μπορεί να διαστρεβλώνουν τις απόψεις μας ως προς το τι είναι υγιής σεξουαλική ζωή ή πόσο συχνά κάνουμε σεξ. Αρκτοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τους ανθρώπους για το πόσο συχνά κάνουν σεξ, όπως η ηλικία, η υγεία, το στρες, η διάθεση και η λίμπιντο.

Τα οφέλη του σεξ

Η υγιής σεξουαλική ζωή μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό σας με την σύντροφό σας και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη σχέση σας υγιή. Το σεξ παρέχει επίσης πολλά οφέλη για την υγεία, όπως αύξηση της διάθεσης, μείωση του στρες, ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος, μείωση της αρτηριακής πίεσης, μείωση του πόνου και βοήθεια στην καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων.
Τούτου λεχθέντος, μόνο εσείς και η σύντροφός σας μπορείτε να αποφασίσετε πόσο σεξ είναι κατάλληλο και για τους δύο σας. Μελέτες δείχνουν ότι η το τακτικό σεξ είναι πιο σημαντικό ακόμη και από τα χρήματα.

Συχνότητα σεξ

Τα περισσότερα ζευγάρια συνήθως κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα. Αυτό βοηθά στη διατήρηση μιας στενής σύνδεσης και δίνει την αίσθηση της ενεργού σεξουαλικής ζωής, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει χρόνο για αναμονή και αυθορμητισμό, καθώς το σεξ μοιάζει περισσότερο με μια ξεχωριστή εμπειρία παρά με μια καθημερινή ρουτίνα.

Το να κάνουν σεξ περισσότερες από μία φορές την εβδομάδα συνήθως κάνει τα ζευγάρια να αισθάνονται το ίδιο ευτυχισμένα σαν να είχαν σεξ μόνο μία φορά την εβδομάδα. Τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια και οι πιο σταθερές σχέσεις κάνουν σεξ περίπου όσο συχνά θέλουν να κάνουν σεξ.

Ικανοποίηση από τη σεξουαλική ζωή

Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες πιστεύουν ότι μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή βελτιώνει τη συνολική ποιότητα ζωής τους, αλλά δεν παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευτυχία τους.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών και των γυναικών συμφωνούν ότι «μια καλή σχέση με έναν σύζυγο ή σύντροφο είναι σημαντική για την ποιότητα ζωής». Περίπου οι μισοί άνδρες και γυναίκες πιστεύουν ότι παρόλο που το σεξ τους δίνει ευχαρίστηση, δεν είναι απαραίτητο μέρος μιας καλής σχέσης.
Περίπου οι μισοί άνδρες και γυναίκες σε ετεροφυλόφιλες σχέσεις είναι ικανοποιημένοι με το πόσο συχνά κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους. Οι άλλοι μισοί άντρες είναι δυσαρεστημένοι με το σεξ που κάνουν συνήθως επειδή θέλουν περισσότερο σεξ. Περίπου τα δύο τρίτα των ανικανοποίητων γυναικών βρίσκονται στο ίδιο σκάφος.
Δεδομένου ότι οι άνδρες τείνουν να σκέφτονται το σεξ και να αισθάνονται τη σεξουαλική επιθυμία περισσότερο από τις γυναίκες, οι άνδρες είναι περίπου οκτώ φορές πιο πιθανό να αυτοδιεγερθούν.

Παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική ορμή

Η ηλικία και η υγεία παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στον καθορισμό της σεξουαλικής επιθυμίας σας. Καθώς περνούν τα χρόνια, μπορεί να αναπτυχθούν σεξουαλικά προβλήματα, όπως στυτική δυσλειτουργία, απώλεια ενδιαφέροντος για σεξ, άγχος για την απόδοση και προβλήματα κορύφωσης. Καθώς τα προβλήματα υγείας αρχίζουν να εκδηλώνονται με την πάροδο των ετών, το σεξ συχνά μπαίνει στο πίσω μέρος.

Είναι πολύ πιθανό να κάνετε σεξ στα 80 σας, καθώς σχεδόν το 40 % των ανδρών ηλικίας μεταξύ 75 και 85 ετών κάνουν σεξ με έναν σύντροφο, ειδικά χάρη σε μια ποικιλία φαρμάκων στυτικής δυσλειτουργίας που είναι άμεσα διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν.

Εναλλακτικές λύσεις

Ο αυνανισμός είναι συνηθισμένος καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών ηλικίας 50 ετών και άνω το κάνουν. Επίσης, ένα μικρότερο ποσοστό ανδρών αλλά και γυναικών σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα έχουν σεξουαλική συμφωνία με κάποιον άλλο εκτός από τον σύζυγό τους ή τον μακροχρόνιο σύντροφό τους.

Ο αυνανισμός ή η απιστία μπορούν να γίνουν μια εναλλακτική λύση στο σεξ, ειδικά αν υπάρχει δυσκολία ή δυσφορία με τη συνουσία στη σχέση.

Σημασία Ποιότητας Πάνω από Ποσότητα

Η ποιότητα του φύλου που κάνετε είναι πολύ πιο σημαντική από την ποσότητα. Η ευτυχία των ανδρών τείνει να προέρχεται περισσότερο από τις φυσικές πτυχές του σεξ, ενώ η ευτυχία των γυναικών προέρχεται περισσότερο από τις συναισθηματικές.

Το πιο σημαντικό πράγμα στη σχέση σας είναι να μιλάτε μεταξύ σας για τις σεξουαλικές σας επιθυμίες και να διατηρείτε ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας. Εάν θέλετε να κάνετε σεξ πιο συχνά ή να αλατοπιπερώνετε τα πράγματα μεταξύ των σεντονιών, ενημερώστε το σύντροφό σας. Η επικοινωνία και όχι το σεξ είναι η σωτηρία που χρειάζεται η σχέση σας για να επιβιώσει.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα περισσότερα ζευγάρια;
Κατά μέσο όρο, τα περισσότερα ζευγάρια συνήθως κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα. Ωστόσο, τα νεότερα ζευγάρια είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ πιο συχνά και τα μεγαλύτερα ζευγάρια τείνουν να κάνουν σεξ λιγότερο συχνά. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι τα άτομα ηλικίας 20 ετών κάνουν σεξ περίπου 80 φορές το χρόνο, ενώ εκείνα των 60 ετών μειώνονται κατά μέσο όρο σε 20 φορές το χρόνο.

Είναι υγιές να κάνουμε σεξ κάθε μέρα;

Όσο εσείς και ο σύντροφός σας το θέλετε και το αισθάνεστε, είναι απολύτως υγιές να κάνετε σεξ κάθε μέρα.

Τι θεωρείται φυσιολογική σεξουαλική ζωή;

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε αυτό που θεωρείται φυσιολογικό όταν πρόκειται για σεξ. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Kinsey, οι άνθρωποι έχουν ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών προτιμήσεων και συμπεριφορών. Το μόνο που έχει πραγματικά σημασία είναι ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη συμφωνούν με τους ενήλικες και συμφωνούν για τα όρια.

Πηγή: glamourescorts.net