Celebrities / Greek Celebrities / Instagram Girls / Leaked / Naked

Το χαρακτηριστικό που όλοι θεωρούμε απίστευτα σέξι – Δεν φαντάζεστε ποιο είναι

Το χαρακτηριστικό που όλοι θεωρούμε απίστευτα σέξι – Δεν φαντάζεστε ποιο είναι

Αναζητάτε το ένα χαρακτηριστικό που θα σας εκτοξεύσει στην κορυφή του παιχνιδιού του φλερτ; Οι επιστήμονες κατέληξαν σε αυτό που θέλουν οι άνδρες και οι γυναίκες, στο στοιχείο δηλαδή που βρίσκουν σέξι στους άλλους και, μάλιστα, εμπνέει ακόμα και για μόνιμη σχέση

Θα μπορούσε να είναι το χιούμορ, όπλο αποδεδειγμένα αποτελεσματικό στην αρένα του φλερτ. Θα μπορούσε πάλι να είναι η μυρωδιά που εκπέμπει το σώμα, στοιχείο που λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν από άνδρες και γυναίκες. Είναι όμως τόσο προβλεπόμενο;

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έρευνα που δημοσιεύεται στο Personality and Individual Differences, αυτό που θα φέρει άνδρες και γυναίκες ένα βήμα πιο κοντά στο το αφήσουν πίσω τους την ιδιότητα του single, είναι η οικολογική συνείδηση! Στην εποχή της αφύπνισης και της “woke” γενιάς, το σχετικό εύρημα ίσως δεν εκπλήσσει. Ενδεχομένως τα στοιχεία του χαρακτήρα που αποτελούσαν ως σήμερα το κορυφαίο όπλο στην ερωτική φαρέτρα να οδεύουν στη δύση τους, όπως τα πλαστικά καλαμάκια που αποχαιρετούμε οριστικά μέσα στο 2021.

«Οι προκοινωνικές συμπεριφορές όπως ο αλτρουισμός έχουν αποδειχθεί σημαντικές για την εύρεση συντρόφου» εξηγούν οι επικεφαλής ερευνητές Daniel Farrelly και Manpal Bhogal από τα Πανεπιστήμια του Worcester και του Wolverhampton αντίστοιχα. Μόλις πρόσφατα μελέτες είχαν αναδείξει τη γενναιοδωρία ως το νέο μυστικό ομορφιάς και ελκυστικότητας.

Τη σέξι πτυχή των οικολογικών ανησυχιών ανέδειξαν αρχικά οι αξιολογήσεις 157 ετεροφυλόφιλων ενηλίκων από το Ηνωμένο Βασίλειο για δυνάμει συντρόφους όπως τους παρουσιάστηκαν κατά τα υποθετικά σενάρια, άλλοτε με έντονη οικολογική συνείδηση (π.χ. «Το άτομο Α ταξινομεί πάντα τα οικιακά απορρίμματα της ημέρας έτσι ώστε να μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Αν και χρονοβόρο, το θεωρεί χρήσιμο»), άλλοτε αδιάφορους για το περιβάλλον (π.χ. «Το άτομο Β αγοράζει πάντα ποτήρια μιας χρήσης και πλαστικά μπουκάλια που δεν ξαναχρησιμοποιεί»), ή με ουδέτερη στάση (π.χ. «Το άτομο Α τρώει στο τοπικό εστιατόριο. Προτίμησε να φάει chicken burger»).

Πέρα από το προβάδισμα των κοινωνικά και οικολογικά ανήσυχων στις προτιμήσεις ανδρών και γυναικών, η έρευνα ανέδειξε και την υπεροχή τους στην αναζήτηση μόνιμου συντρόφου, με τους συμμετέχοντες να προκρίνουν την προκοινωνική συμπεριφορά ως εγγύηση σταθερότητας για μια υγιή μακροχρόνια σχέση.

Τα ευρήματα επαναλήφθηκαν κατά τη follow-up μελέτη, στην οποία 307 ετεροφυλόφιλοι ενήλικες κλήθηκαν να απαντήσουν πόσο συχνά ξοδεύουν χρόνο για να προετοιμάσουν τα απορρίμματά τους για ανακύκλωση, στο πλαίσιο μιας φανταστικής συνέντευξης με έναν ευειδή ερευνητή ή ερευνήτρια που οι επιστήμονες τους παρουσίασαν σε φωτογραφίες.

Πράγματι, οι συμμετέχοντες παρουσίασαν ένα προφίλ μεγαλύτερου ενδιαφέροντος για την ανακύκλωση στη σκέψη πως συνδιαλέγονται με ένα ωραίο άτομο του αντίθετου φύλου, υποδεικνύοντας την επιθυμία τους να φανούν ως οικολογικά πιο ευσυνείδητοι.

Στους οικολόγους λέμε «ναι». Γιατί όμως;

Σύμφωνα με τους ερευνητές, πρόκειται για μια ιδιότητα που σηματοδοτεί καλά στοιχεία χαρακτήρα όπως η αγάπη για τη φύση και την κοινωνία, τα οποία που διαδραματίζουν βαρύνοντα ρόλο στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Παράλληλα, το ενδιαφέρον για το μέλλον του κόσμου και ευρύτερα της ανθρωπότητας σήμερα μαρτυρά μια έγνοια και για τη ζωή των μελλοντικών απογόνων, στοιχείο που μεταφράζεται σε «ψήφο εμπιστοσύνης» για όποιον και όποια ονειρεύεται μια ευτυχισμένη και σταθερή οικογένεια.

www.ygeiamou.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>